Logo Perfect Moment

Ontdek het aanbod van Perfect Moment

Medisch pedicure

Gespecialiseerde voetzorg voor iedereen. Dit gaat van alle ‘’gewone’’ voeten tot de zogenaamde ‘’risicovoeten’’. Tijdens een medisch pedicure worden niet alleen nagels, eelt en likdoorns verzorgt, maar kijken we ook naar uw voetproblemen of klachten en uw medische achtergrond. Zo kunnen we een op maat gemaakt behandelingsprocedure opstarte

Manicure

Laat uw handen en vooral nagels verzorgen en geniet daarbij van een ontspannen handmassage en eventueel een paraffinebad dat uw huid kalmeert en verzacht. Wenst u mooi gelakte nagels of gelnagels? Ook dat is mogelijk!

Epilatie

Tijdens het epileren worden de haartjes met de wortel verwijderd. Dit zorgt ervoor dat de haartjes minder snel teruggroeien en fijner worden. Kortom: geen stoppels meer! De haartjes blijven dan een 3-tal weken weg. Een epilatie gebeurt dus best om de 3 à 6 weken.

Lichaamsbehandelingen

Last van stress? Gespannen spieren? Of wilt u zich gewoon even helemaal laten verwennen met een heerlijk ontspannende massage? Dan is een lichaamsmassage absoluut een aanrader. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor een zuiverende rugverzorging. Ideaal voor als u veel last heeft van comedonen en acné.

Gelaatsverzorging

Uw huid heeft ook af en toe eens nood aan ontspanning. Elke huid is anders. Daarom analyseren we eerst welk huidtype u heeft zodat we vervolgens met een gepersonaliseerde behandeling kunnen samenstellen. De huid wordt tot in de diepte gereinigd en geëxfolieerd waardoor celvernieuwing wordt gestimuleerd. Het resultaat? Een gezonde en gehydrateerde huid! Om volledig tot rust te komen, kan u genieten van een aangename gezichtsmassage. De behandeling wordt afgewerkt met een masker, serum en dagcrème zodat u zich weer helemaal fris en fruitig voelt.

Huidanalyse

Ontdek uw huid zoals nooit tevoren met onze geavanceerde Skin Look Analyzer. Deze innovatieve technologie onthult diepgaande inzichten in uw huidconditie, van gevoeligheid tot hyperpigmentatie. Deze tool is een goede ondersteuning in het creëren van een op maat gemaakt behandelingsplan dat perfect aansluit op uw unieke behoeften.

Wenkbrauwen & wimpers kleuren

Wil je graag sprekende wenkbrauwen of prachtige zwarte wimpers? Je kunt natuurlijk elke dag in de weer gaan met wenkbrauwpotloden en -poeders, maar dat vergt veel tijd. Wil je voor een langere tijd geen omkijken hebben naar je wenkbrauwen, dan is verven een uitstekend idee.

Lashlift

Lashlift

Een lashlift is als een magische toverstaf voor je wimpers. Het is een behandeling waarbij je wimpers worden gekruld en omhoog worden gelift, waardoor ze er langer en voller uitzien zonder dat je mascara of wimperkruller nodig hebt. Nadat je wimpers gekruld zijn, is het ook mogelijk ze te laten verven. Het resultaat? Prachtige, volumineuze wimpers die er natuurlijk uitzien en je ogen laten stralen!

 

Make-up

Dag make-up, avond make-up of bruidsmake-up. Alles is mogelijk! Om het ultieme resultaat te bekomen, raden we aan om eerst een peeling te doen om de huid te egaliseren. Er wordt steeds een proefsessie ingepland om de definitieve look op puntjes te stellen. Het is mogelijk om dit aan huis te doen voor een huwelijk of feest.

Bruidsmake-up

Het was een zalige ervaring, goed onthaal en lekkere thee. Volledig ZEN naar huis gegaan. Voor herhaling vatbaar!


-V.G.